Известие

Collapse
No announcement yet.

скърцане на предницата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• скърцане на предницата

много ми скърца предницата на гума, от какво се получава това и какъв е проблема
    алфа ромео 156 т.с. 1.8

при мен пък задницата се разскърца
    sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

отпред в дясно, ма за са не ми пречи, нормално било за 156
      sigpic
      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
      0889 636 093

Comment

Това са тампони на стабилизиращата щанга колеги И на мен ми скърца отпред вляво Скърца само по неравности ,нали
        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
        и делта

Comment

и на мен ми скърца , трябва да се сменят тампоните ли ? и може ли дас се семнят само те ? или....
          много ме дразни
          ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Какви са най-хубавите тампони, който могат да се сложат за да се задържи без да скърца възможно най-дълго?
            Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

най-хубавото е цялото окачване като замине се сваля и се качва чисто ново всичко но тази операция има нужда от средства.
              Най-много скърцат горните носачи там е проблема а след това всичко останало.

P.S. А по въпроса за свещите извинявай ,че толкова късно ти отговарям разликата е в по-доброто вървене на автомобила,палене и поведение на двигателя чувства се ,че продукта е качествен
              EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman
                най-хубавото е цялото окачване като замине се сваля и се качва чисто ново всичко но тази операция има нужда от средства.
                Най-много скърцат горните носачи там е проблема а след това всичко останало.

P.S. А по въпроса за свещите извинявай ,че толкова късно ти отговарям разликата е в по-доброто вървене на автомобила,палене и поведение на двигателя чувства се ,че продукта е качествен
                Мерси мерси А има ли различни марки тампони или видове ... И ако има, кои са най-добри?

Comment

Първо д се похваля- вече нямам скърцане и тропане в предницата/колегите знаят колко време ревях от този проблем/ Така че колега проблемът ти е в тампоните на горните носачи/90%съм сигурен в това/ На мен също ми казаха за стабилизиращата щанга и ред други неща. Смених горен и долен носач /комплект са с тампони и болтове / и колата заспа на пътя! Наистина най-добре е да смениш всичко с ново,но само ако има повреди. Ако е САМО скърцане без прблем с предницата не се притеснявай-като се намокрят тампоните скърцането спира Пак казвам АКО Е САМО СКЪРЦАНЕТО има и шпрей за това нещо .Ползвай търсачката и ще намериш доста по тази тема във форума. ВЕСЕЛА 2008г. , ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ !!!
                  Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                  Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Незнам аз мойто ще го сменя с MOOG цялото отзивите са много добри и ако е истинско е това едно от най-добрите
                    EX 156 1.6 TS

Comment

А къде се продават тези MOOG?

Comment

Първоначално публикувано от alfa_R
                        А къде се продават тези MOOG?
                        Руди96 и София Експорт ги внасят - виж в "Общ технически раздел" за адресите.
                        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

благодаря на всички които ми отговориха на въпроса. искам да уточня, че става въпрос за алфа 156 и скърцането се чува от двете страни на предницата, предимно при студено време, при натиск върху предните калници скърцането се чува отново и някъде около пружините отгоре. окачването на предницата ми е отлично минавайки през дупки не се чува нищо, освен това скърцане. пожелавам на всички алфаджии успешна и безаварийна 2008 година.
                          алфа ромео 156 т.с. 1.8

Comment

Това идва от тампоните на горните носачи - сменят се лесно тия тампони - по два броя са на носач и струват около 15 лв бройката. На мен ми скърцаше вдясно - смених ги и се оправи - обаче сега започна вляво - и там ще трябва да направя същата процедура.
                            sigpic
                            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Честно да си кажа видях че не е толкова лесна смяната на тампоните на горните носачи. А защо да ги сменя ако само скърцат без да са разбити? Аз заради скърцане И ТРОПАНЕ два месеца обикалях по сервизи и майстори и полудях. Хайде да спестим подобни мъки на колегата като споделим личния си опит. ЧЕСТИТА 2008г.!
                              Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Working...
                              X